Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gury Tour Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Excursie 1 zi in Bulgaria
150 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Plecare: 07.05.2022

Plecare din Ploiesti ora 06.00 pe traseul:

Ploiesti  - Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Krushuna - Lovech - Giurgiu - Bucuresti - Ploiesti
Cascadele Krushuna - sunt unele dintre cele mai apreciate atractii din regiunea Lovech. Sunt cele mai mari cascade de travertin din intreaga tara.                                                                                                                             De stiut! Exista si o traditie a localnicilor conform careia in ziua de 6 mai trebuie sa mearga la cascade si sa treaca inainte de apusul soarelui de trei ori prin micul tunel natural din apropierea izvorului. Se presupune ca acest obicei ar aduce noroc.
Pestera Devetashka - de dimensiuni impresionante, mai este cunoscuta si sub denumirile locale de Oknata sau Maarata si se distinge prin forma sa aparte, care include 7 gauri de diferite dimensiuni in tavanul pesterii.
Podul acoperit -  este un pod pietonal care traverseaza raul Osam din rasul Loveč din Bulgaria. In interior exista 14 ateliere si magazine de artizanat. Este unul dintre putinele poduri care exista inca in Europa, cu magazine in interior.
Fortareata Medievala Hisaria -  dealul care poarta numele fortaretei a fost locuit inca din secolul V i.H. insa aceasta a fost ridicata mult mai tarziu, undeva prin secolul X d.H. Scopul sau era acela de a apara zona si mai ales Pasul Troian. Se spune ca aici, pe Dealul fortaretei a luat nastere al doilea Imperiu Bulgar.

Tariful include:

• Transport  cu  autocarul;
• Obiectivele  din program;
Tariful nu include:
• 10 Ron/pers.transfer de la Valea Calugareasca  si Valenii de Munte min.10 pers.;
• Intrarile la obiectivele turistice( aprox.5 euro);
• La momentul asta trebuie certificat verde sau test  antigen valabil 48h;

Se recomanda:

- Incaltaminte de drumetie, care sa nu alunece.

INFORMATII LA TEL.: 0744345918
Din Gura in Gura